Παναθηναϊκόσ Ολυμπιακόσ 2-1 / / ق.+96 أووووه تشيمي آفيلا يطلق تسديدة قوية يتصدى لها أوبلاك وينقذ سيميوني.

Παναθηναϊκόσ Ολυμπιακόσ 2-1 / / ق.+96 أووووه تشيمي آفيلا يطلق تسديدة قوية يتصدى لها أوبلاك وينقذ سيميوني.. Συλλογή του χρήστη alexandros tsoukalas. Ο πασ προέρχεται από την ισοπαλία. Ο γιώργος αμπαδιωτάκης ανήκει στην κατηγορία των τερματοφυλάκων που φόρεσαν τη φανέλα του παναθηναϊκού σε ντέρμπι με τον ολυμπιακό και μπορεί να περηφανεύεται ότι το ντεμπούτο του συνδυάστηκε και από νίκη της ομάδας. Live η μετάδοση του λεβαδειακού με τον ολυμπιακό για την αγωνιστική της superleague. Γκολ και φάσεις από το ντέρμπι της λεωφόρου (vids).

Live η μετάδοση του λεβαδειακού με τον ολυμπιακό για την αγωνιστική της superleague. Χριστογεώργος, μολό, βέλεθ, καραγιάννης, σάντσες, αλεξανδρόπουλος (67' σανκαρέ), μπουζούκης (62' καρλίτος), μαουρίσιο (78' τζαβίδας), βιγιαφάνιες,, ιωαννίδης (78' αϊτορ), μακέντα (67' ενγκμπακοτό). Ντέρμπι χορταστικό, με 4 γκολ, καλό θέαμα και ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκειά του, ευκαιρίες εκατέρωθεν και καλό κλίμα. 21:27μείωσε με ελ αραμπί μετά από τρελή καραμπόλα ο οσφπ (video). Ο πασ προέρχεται από την ισοπαλία.

O Kindynos Kai H Ypoxrewsh Kerkida Blog
O Kindynos Kai H Ypoxrewsh Kerkida Blog from kerkidablog.files.wordpress.com
Συλλογή του χρήστη alexandros tsoukalas. Ολεσ οι ειδησεισ για ολυμπιακοσ λευκωσιασ εδω. Ο γιώργος αμπαδιωτάκης ανήκει στην κατηγορία των τερματοφυλάκων που φόρεσαν τη φανέλα του παναθηναϊκού σε ντέρμπι με τον ολυμπιακό και μπορεί να περηφανεύεται ότι το ντεμπούτο του συνδυάστηκε και από νίκη της ομάδας. Το πολύτιμο γκολ του θρύλου το πέτυχε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας που ξέρει μπάλλα: Γκολ και φάσεις από το ντέρμπι της λεωφόρου (vids). Ο αγώνας μεταδίδεται ζωντανά από το novasports hd. Ντέρμπι χορταστικό, με 4 γκολ, καλό θέαμα και ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκειά του, ευκαιρίες εκατέρωθεν και καλό κλίμα. Εχει πάρει τον αέρα της μπόρνμουθ (3 σερί νίκες), την οποία κέρδισε φέτος και τις δύο φορές.

Ανόρθωση και ολυμπιακός διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο μαζί και το τέταρτο ευρωπαϊκό εισιτήριο της χρονιάς, που θα οδηγήσει στην επόμενη περίοδο, στη νεοσύστατη.

أتليتكو مدريد (2) (1) أوساسونا. Μέσα στο ματς ο ολυμπιακός ήταν και δεν ήταν. See more of παναθηναϊκοσ λαοσ on facebook. Γκολ και φάσεις από το ντέρμπι της λεωφόρου (vids). 21:27μείωσε με ελ αραμπί μετά από τρελή καραμπόλα ο οσφπ (video). Live η μετάδοση του λεβαδειακού με τον ολυμπιακό για την αγωνιστική της superleague. Δίκαιη ισοπαλία με «νικητή» τον παναθηναϊκό! Εχει πάρει τον αέρα της μπόρνμουθ (3 σερί νίκες), την οποία κέρδισε φέτος και τις δύο φορές. Ένα αστείο βιντεάκι από το παιχνίδι στο τηγάνι, γιατί δεν μπορώ να πάρω ακόμη στα σοβαρά, το μπουρδέλο κράτος που έχουμε. Ταυτιζεται aραγε ,με την ατακα του τακαρου ''εντοσ κι εκτοσ''? Τί έγινε πριν από το ματς ειλικρινώς δεν με ενδιαφέρει. Ο αγώνας μεταδίδεται ζωντανά από το novasports hd. ق.+96 أووووه تشيمي آفيلا يطلق تسديدة قوية يتصدى لها أوبلاك وينقذ سيميوني.

Ντέρμπι χορταστικό, με 4 γκολ, καλό θέαμα και ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκειά του, ευκαιρίες εκατέρωθεν και καλό κλίμα. Τέτοια τα έχω δει και αλλού. Ο πασ προέρχεται από την ισοπαλία. Ειναι διαχρονικα οσα λεει ο μεγαλοσ ολυμπιακοσ τακησ τσουκαλασ? Τί έγινε πριν από το ματς ειλικρινώς δεν με ενδιαφέρει.

Thn Pathse Me To Roteison Pana8hnaikos Olympiakos 2 1
Thn Pathse Me To Roteison Pana8hnaikos Olympiakos 2 1 from www.redvoice.gr
Ο αγώνας μεταδίδεται ζωντανά από το novasports hd. «σάκης και μαριαλένα πήγαιναν τουαλέτα και έκαναν 20 λεπτά να επιστρέψουν» (vid). Δίκαιη ισοπαλία με «νικητή» τον παναθηναϊκό! Χριστογεώργος, μολό, βέλεθ, καραγιάννης, σάντσες, αλεξανδρόπουλος (67' σανκαρέ), μπουζούκης (62' καρλίτος), μαουρίσιο (78' τζαβίδας), βιγιαφάνιες,, ιωαννίδης (78' αϊτορ), μακέντα (67' ενγκμπακοτό). Μέσα στο ματς ο ολυμπιακός ήταν και δεν ήταν. Ανόρθωση και ολυμπιακός διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο μαζί και το τέταρτο ευρωπαϊκό εισιτήριο της χρονιάς, που θα οδηγήσει στην επόμενη περίοδο, στη νεοσύστατη. Ένα αστείο βιντεάκι από το παιχνίδι στο τηγάνι, γιατί δεν μπορώ να πάρω ακόμη στα σοβαρά, το μπουρδέλο κράτος που έχουμε. Ολεσ οι ειδησεισ για ολυμπιακοσ λευκωσιασ εδω.

Εχει πάρει τον αέρα της μπόρνμουθ (3 σερί νίκες), την οποία κέρδισε φέτος και τις δύο φορές.

21:24απόδραση παραμονής για την οσασούνα (video). Ο πασ προέρχεται από την ισοπαλία. Θα επανέλθω με περισσότερα για το ματσάκι και τη διαιτησία. Ντέρμπι χορταστικό, με 4 γκολ, καλό θέαμα και ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκειά του, ευκαιρίες εκατέρωθεν και καλό κλίμα. Τί έγινε πριν από το ματς ειλικρινώς δεν με ενδιαφέρει. Οι ερυθρολευκοι ειχαν προηγουμενως ισοφαρισει με πεναλτυ του. Εχει πάρει τον αέρα της μπόρνμουθ (3 σερί νίκες), την οποία κέρδισε φέτος και τις δύο φορές. أتليتكو مدريد (2) (1) أوساسونا. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: Συλλογή του χρήστη alexandros tsoukalas. «σάκης και μαριαλένα πήγαιναν τουαλέτα και έκαναν 20 λεπτά να επιστρέψουν» (vid). Ολεσ οι ειδησεισ για ολυμπιακοσ λευκωσιασ εδω. See more of παναθηναϊκοσ λαοσ on facebook.

See more ideas about κέρκυρα, μπάλα ποδοσφαίρου, βαλένθια. Ντέρμπι χορταστικό, με 4 γκολ, καλό θέαμα και ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκειά του, ευκαιρίες εκατέρωθεν και καλό κλίμα. Το πολύτιμο γκολ του θρύλου το πέτυχε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας που ξέρει μπάλλα: أتليتكو مدريد (2) (1) أوساسونا. Ο αγώνας μεταδίδεται ζωντανά από το novasports hd.

Olympiakos Pana8hnaikos 2 1 Podosfairo Sport 24
Olympiakos Pana8hnaikos 2 1 Podosfairo Sport 24 from www.sport24.gr
Ολεσ οι ειδησεισ για ολυμπιακοσ λευκωσιασ εδω. ق.+96 أووووه تشيمي آفيلا يطلق تسديدة قوية يتصدى لها أوبلاك وينقذ سيميوني. 21:24απόδραση παραμονής για την οσασούνα (video). Ο πασ προέρχεται από την ισοπαλία. أتليتكو مدريد (2) (1) أوساسونا. «σάκης και μαριαλένα πήγαιναν τουαλέτα και έκαναν 20 λεπτά να επιστρέψουν» (vid). Ειναι διαχρονικα οσα λεει ο μεγαλοσ ολυμπιακοσ τακησ τσουκαλασ? Τί έγινε πριν από το ματς ειλικρινώς δεν με ενδιαφέρει.

Ο γιώργος αμπαδιωτάκης ανήκει στην κατηγορία των τερματοφυλάκων που φόρεσαν τη φανέλα του παναθηναϊκού σε ντέρμπι με τον ολυμπιακό και μπορεί να περηφανεύεται ότι το ντεμπούτο του συνδυάστηκε και από νίκη της ομάδας.

Ντέρμπι χορταστικό, με 4 γκολ, καλό θέαμα και ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκειά του, ευκαιρίες εκατέρωθεν και καλό κλίμα. Ειναι διαχρονικα οσα λεει ο μεγαλοσ ολυμπιακοσ τακησ τσουκαλασ? Ο αγώνας μεταδίδεται ζωντανά από το novasports hd. See more of παναθηναϊκοσ λαοσ on facebook. Το πολύτιμο γκολ του θρύλου το πέτυχε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας που ξέρει μπάλλα: Live η μετάδοση του λεβαδειακού με τον ολυμπιακό για την αγωνιστική της superleague. 21:27μείωσε με ελ αραμπί μετά από τρελή καραμπόλα ο οσφπ (video). Ολεσ οι ειδησεισ για ολυμπιακοσ λευκωσιασ εδω. Χριστογεώργος, μολό, βέλεθ, καραγιάννης, σάντσες, αλεξανδρόπουλος (67' σανκαρέ), μπουζούκης (62' καρλίτος), μαουρίσιο (78' τζαβίδας), βιγιαφάνιες,, ιωαννίδης (78' αϊτορ), μακέντα (67' ενγκμπακοτό). Ο γιώργος αμπαδιωτάκης ανήκει στην κατηγορία των τερματοφυλάκων που φόρεσαν τη φανέλα του παναθηναϊκού σε ντέρμπι με τον ολυμπιακό και μπορεί να περηφανεύεται ότι το ντεμπούτο του συνδυάστηκε και από νίκη της ομάδας. Ένα αστείο βιντεάκι από το παιχνίδι στο τηγάνι, γιατί δεν μπορώ να πάρω ακόμη στα σοβαρά, το μπουρδέλο κράτος που έχουμε. أتليتكو مدريد (2) (1) أوساسونا. Τί έγινε πριν από το ματς ειλικρινώς δεν με ενδιαφέρει.

Οι ερυθρολευκοι ειχαν προηγουμενως ισοφαρισει με πεναλτυ του παναθηναϊκόσ ολυμπιακόσ. Ο πασ προέρχεται από την ισοπαλία.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook